Adventtikalenterikampanja alkaa!

Lippukuntamme Ilkan Partiolaiset ry hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria (31.10.-5.12.). Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää lippukuntamme leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. Tuotot käytetään lippukunnan yhteisten varusteiden huoltoon ja tilojen kustannuksiin.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €. Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.  

Kalentereita saa

Omalta ryhmänjohtajalta 31.10. alkaen, liitteenä olevaa lomaketta vastaan. Ota aluksi sen verran kuin arvelet myyväsi! Tarvittaessa saat myöhemmin lisää!

Palkkio myyjälle hienosta työstä

  • 8 myytyä kalenteria – partiopaitaan ommeltava tonttumerkki
  • 18 myytyä kalenteria – Suomen partiolaisten fleece-kankainen buff-huivi talven pakkasille
  • 100 myytyä kalenteria – kultainen tonttumerkki

Kaikki myyjät saavat 0,50€/myyty kalenteri itselleen palkaksi. Ryhmänjohtaja antaa tämän! 

Rahojen tilitys

Kalentereista saadut rahat tulee palauttaa omalle johtajalle, kun kalenterit on myyty. Viimeistään lippukunnan joulujuhlassa tiistaina 13.12.  Palauta samalla myös mahdolliset ylimääräiset kalenterit. Ryhmänjohtaja laskee ja antaa kalenterimyynnistä saatavan palkkion partiolaiselle!

Adventtikalenterien nettikauppa

Jos esimerkiksi sukulaiset ovat kiinnostuneita kalenterista, mutta he asuvat toisella puolella Suomea, heille voi vinkata adventtikalenterien nettikaupasta. Tilausvaiheessa tulee valita Ilkan Partiolaiset valikosta ”Lippukunta, jota haluat tukea”, jolloin tuotto ohjautuu myös lippukunnallemme. Kauppa löytyy osoitteesta: http://www.adventtikalenteri.fi/osta/

 

Joulunodotusterveisin, 

Lippukunnanjohtaja                                                                

Sara Mäki-Latvala, 040 416 9494

 

Kampanjasta lisätietoa:  

Myyjien sivusto: www.partio.fi/adventtikalenteri  

Kampanjan virallinen sivusto: www.adventtikalenteri.fi   

  

Adventtikalenteritiedote kotiväelle PDF-muodossa.