Ajankohtaisia asioita vuodenvaihteeseen

Vuodenvaihteeseen mahtuu muutamia asioita, jotka on hyvä partiokodeissa muistaa.

Lippukunnan terveisiä koteihin keskustan uudesta kolosta, jonne keskustan partiotoiminta siirtyy uudenvuoden jälkeen, lippukunnan saunan palosta ja Roihusta: www.ip.partio.net/sites/ip.partio.net/files/Tervehdys%20koteihin.pdf.

Talvileiri Kuuran, joka pidetään seurakunnan Kalajaisten leirikeskuksessa 15.-17.1.2016, ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 20.12.2015! Ilmoittaudu suoraan Hetalle tai Hannalle – heidän yhteystietonsa ja muuta tietoa leiristä seuraavassa linkissä: www.ip.partio.net/sites/ip.partio.net/files/kuura%20ilmo.pdf. Jälki-ilmoittautuminen on auki 8.1. saakka!

Ensi kesä huipentuu partiolaisten suurleiri Roihuun 20.-28.7.2016 Hämeenlinnan Evolla. Ilmoittautuminen päättyy 24.1.2016, muista olla ajoissa! Lisätietoa leiristä löydät virallisilta nettisivuilta roihu2016.fi ja Roihu-kirjeestä (www.ip.partio.net/sites/ip.partio.net/files/roihu%20kirje.pdf)!

Hyvää joulua ja kiitos partiovuodesta 2015!