SUPERVIIKONLOPPU & TERVETULOA PARTIOON-KURSSI

SUPERVIIKONLOPPU 5.-7.5.2017

 Sudenpennuille 6.-7.5.

PARTIOKEVÄÄN HUIPENNUS JURVASSA,
Superviikonloppu on kevätleiri jokaiselle ikäkaudelle!

Sudenpennut 6.-7.5.: telttailevat leiritaitoja harjoitellen lämpenevässä kevätsäässä lauantaista sunnuntaihin. Hauskaa!
Seikkailijat ja tarpojat 5.-7.5.: saavat leireillä koko viikonlopun! He pääsevät myös tekemään retken Pässilän majan läheisyyteen Kurjen Kierroksen ulkoilureitistölle. Jos olet tarpojana lähdössä kesän vaellukselle, on tämä hyvä hetki testata rinkkaa ja vaelluskenkiä!
Samoajat, vaeltajat & aikuiset: Leirin innostava johtajaporukka! Pysy kuulolla, myös omaa iltaohjelmaa luvassa perjantaina.
Leirillä mukana: Ilkan Partiolaiset (Ilmajoki), Jurvan Saloveikot, Kauhajoen Kytöveikot, Kurikan Korvenkävijät, Lakeuden Eräpartio (Seinäjoki) & Parran Haltiat (Teuva)
Hinta: Koko viikonloppu (2 yötä) 12€, sudenpentuleiri (1 yö) 9 €. Lippukunta laskuttaa omia osallistujiaan. 

 

TERVETULOA PARTIOON -KURSSI AIKUISILLE
Tule ottamaan haltuun perustiedot partiosta lauantaina 6.5. klo 10-15, Tervetuloa partioon -kurssille!
Kurssi kestää noin 4 h ja osallistujat saavat lounaan sekä päiväkahvit. Ruokamaksu 3€.
Kurssilla ei vaadita etukäteistietoja partiosta, mutta voit tulla myös kertaamaan jo oppimaasi!
ILMOITTAUDU KUKSAN KAUTTA 19.4. mennessä!

ILMOITTAUTUMINEN: Voit ilmoittautua saman linkin kautta sekä Superviikonloppuun, että Tervetuloa partioon-kurssille. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja. Mikäli ilmoittautumisessa tai Kuksan huoltajatunnusten käytöstä tulee kysymyksiä, ota yhteyttä oman lippukuntasi johtajaan tai kuksavastaavaan.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen päättyy 19.4. Siihen asti voit Kuksassa muokata tietojasi tai peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta. Jos joudut perumaan osallistumisesi tämän jälkeen sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi, voit hakea osallistumismaksua korvauksena partiovakuutuksen kautta.

Täältä ilmoittautumaan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=15016  linkki löytyy myös meidän nettisivujemme tapahtumakalenterista: http://www.ip.partio.net/tapahtumat