Talvileiri Walkea

Walkea 24.-26.2.2017

Erätaidot kuuluvat tärkeimpiin partiolaisten taitoihin. Niitä pidetään usein itsestäänselvyytenä. Mutta oletko varma, osaatko sittenkään kaikki nuotioasetelmat, vuolemisen perusteet, retkeilyniksit ja karttamerkit? Lähde mukaan viettämään hiihtoloman alkua Ilkan Partiolaisten talvileirille Walkealle seurakunnan Kalajaisten leirikeskukseen sekä testaa, kertaa ja opi uutta samalla hauskaa pitäen!

Seikkailijoille ja tarpojille on luvassa koko viikonlopun (pe-su 24.-26.2.) pituinen paketti leireilyä. Ensimmäisen yön yövymme maastossa kamiinalämmitteisessä puolijoukkueteltassa (säävaraus) ja toisen yön sisällä leirikeskuksessa. Lauantaina on luvassa perinteiset partiotaitokisat, jonka rasteilla on tarkoituksena oppia ja kerrata teemaan sopien erätaitoja! Leiri maksaa seikkailijoille ja tarpojille noin 30 € (hinta tarkentuu lähempänä leiriä).

Sudenpennut ovat leirillä yhden yön (la-su 25.-26.2.) majoittuen sisällä leirikeskuksessa. Luvassa on leikkiä, retkeilyä ja paljon ulkoilua yhdessä johtajien kanssa! Leiri maksaa sudenpennuilla noin 20 € (hinta tarkentuu lähempänä leiriä).

Aikuiset: partiolaisten vanhemmat, sisarukset, tädit, sedät... Kiinnostaisiko sinua nähdä, miten talvileiri oikeastaan toimii ja millaista siellä on? Haluaisitko osallistua ja olla apuna järjestelyissä? Nyt siihen on mahdollisuus! Ehdit sitten muutamaksi tunniksi tai koko viikonlopuksi, apu on aina tervetullutta, ja hommia varmasti löytyy! Jos haluat mukaan, täytä ilmoittautumislapun yhteydessä oleva aikuisten osuus, niin otamme sinuun yhteyttä. Aikuisille osallistuminen on ilmaista.

Talvileiri on yksi suosituimmista tapahtumista, joita lippukunnassamme järjestetään. Se on siis sopiva tapahtuma niin ensikertalaiselle kuin vanhallekin osaajalle. Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu palauttamalla oman ryhmän kokouksessa jaettu ilmoittautumislomake omalle johtajattesi tai sähköpostilla leirinjohtajille viimeistään sunnuntaihin 5.2.2017 mennessä. Sähköpostilla ilmoittautuessa muista laittaa kaikki alla olevat tiedot mukaan viestiin.

Jos ilmenee kysyttävää, lisätietoja saat ottamalla rohkeasti yhteyttä leirinjohtajiin:

Helena Lahti

hellu.lahti[ät]gmail.com

Katariina Mäkiniemi

katariina.makiniemi[ät]hotmail.com

Sähköpostilla muista ilmoittaa seuraavat tiedot:

• Osallistujan nimi
  • Osallistujan ikäkausi (sudenpentu, seikkailija, tarpoja tai johtaja)
  • Ruoka-aineallergiat, sairaudet yms. joista olisi hyvä tietää
  • Onko lupa avantouimiseen (uimataitoisille)
  • Huoltajan nimi, puhelinnumero ja allekirjotus
  • Jos aikuinen on kiinnostunut tulemaan avuksi leirille, niin kerro viestissä seuraavat tiedot: