Tue partiotoimintaa

Ilkan partiolaiset ry:n toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin, voittoa tavoittelemattomasti. Haluamme, että toimintaamme on matala kynnys osallistua, joten pidämme jäseniltä kerättävät osallistumismaksut mahdollisimman alhaisina. Toimintamme rahoitetaan pääasiassa myyntitempauksilla ja yhdistyksille suunnatuilla avuilla. Lippukunnan arjessa jo muutama lisäkymppi merkitsee paljon.

Mikäli haluat olla mukana tukemassa lippukuntamme toimintaa, esittelemme alla kaksi eri väylää siihen.

1. Suoraan lippukunnalle osoitetut tuet:

Voit osoittaa suoraan lippukunnalle lahjoituksen haluamallasi summalla. Lahjoitus voi olla kertaluontoinen tai halutessasi voidaan sopia myös vuosittaisesta tuesta. Ota näissä tapauksissa yhteys suoraan lippukunnanjohtajaan ja rahastonhoitajaan. Heidän yhteystietonsa löytyvät yhteystiedot-välilehdeltä. Lippukunnassamme isoimpia menoeriä ovat kalustohankinnat, tilojen kustannukset sekä kansallisille ja kansainvälisille leireille osallistuminen. Mikäli haluat kuulla lippukunnan toiminnan kuulumisia säännöllisesti, mainitse myös se yhteyttä ottaessasi, niin liitämme sinut kotiväen sähköpostilistalle.

2. Suomen partiolaiset – Finlands Scouter ry:n sekä lippukunnan toiminnan tukeminen

Suomen partiolaisilla on oma vuosilahjoitusohjelma, jossa lahjoittajia kutsutaan Partion Ystäviksi. Ryhtymällä Partion Ystäväksi autat lapsia ja nuoria, jotka muuten jäisivät ilman harrastusta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa lahjoituksellasi tehtävästä työstä Suomen Partiolaisilta sekä Partion Ystävät -pinssin. Vuosilahjoituksen vähimmäissumma on tällöin 40 €, joka menee Suomen Partiolaisten kautta haluamaasi kohteeseen:

1. Haluan tukea vähävaraisen lapsen harrastusta
  2. Haluan antaa lapselle mahdollisuuden harrastaa kaikkialla Suomessa
  3. Haluan, että partio kuuluu ihan kaikille
  4. Käyttäkää lahjoitukseni siihen, missä sitä eniten tarvitaan

Kyseisen vähimmäissumman lisäksi voit osoittaa samalla tukesi myös jollekin lippukunnalle haluamallasi summalla. Lisätietoa Partion Ystävistä löydät verkossa osoitteessa www.partionystävät.fi

Lippukuntamme kuulumisia voit seurata täältä nettisivuiltamme sekä Facebook-sivuilta: Ilkan Partiolaiset.