Jäsenrekisteri

Ilmoittaudu Partioon! -Ja ota KUKSA-jäsenrekisterijärjestelmä haltuun.

Partioon voi tutustua käymällä viikoittaisessa toiminnassa (kokouksissa) kolme kertaa. Tämän jälkeen on tehtävä päätös jäsenyydestä. Jos partiota halutaan jatkaa, on liityttävä jäseneksi. Jäsenyyden ollessa voimassa, myös partiovakuutus on voimassa ja olemme tietoisia aktiivisista harrastajistamme.

Tämä on ohjeistus jokaiselle partiolaiselle Kuksan käyttämiseen, joten luethan sen huolellisesti. Tarvittaessa lisäkysymyksiä saa esittää omalle johtajalle tai jäsenrekisterihoitajalle. Mikäli jäsenrekisteristä tulee kysyttävää, niin rohkeasti ottamaan yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta

Vanhat jäsenet

• Mene osoitteeseen kuksa.partio.fi.
  • Rekisteröidy ja luo itsellesi PartioID
  • Rekisteröitymiseen tarviset jäsennumerosi ja jäsenrekisterissä olevan sähköpostiosoitteen. Huom! Jos sinulla ei ole jäsenrekisterissä sähköpostiosoitetta, ole yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan. Älä käytä huoltajan sähköpostiosoiteta, sillä partiolaisen huoltaja voi tehdä omat tunnukset Kuksaan. Sama sähköposti ei voi olla usealla henkilöllä käytössä.
  • Rekisteröitymisen jälkeen Kuksaan kirjaudutaan PartioIDllä
  • Kirjaudu Kuksaan ja tarkista, että tietosi ovat oikein. Tarvittaessa pystyt korjaamaan omia tietojasi itse.

Uudet jäsenet

Mikäli olet uusi jäsen, eikä tietojasi ole jäsenrekisterissä ja olet ollut yhteydessä lippukuntaan, voit syöttää tietosi jäsenrekisteriin itse. Näin helpotat jäsenrekisterinhoitajan työtä ja tietosi ovat nopeammin jäsenrekisterissä.

• Mene osoitteeseen: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999456 ja täytä lomake.
  • Alaikäiselle partiolaiselle suositellaan lisäämään huoltaja. Älä käytä partiolaisen tiedoissa huoltajan sähköpostiosoitetta, että huoltaja pystyy tekemään omat tunnukset tarvittaessa.
  • Jäsenrekisterinhoitaja vahvistaa jäsenyytesi ja tämän jälkeen voit rekisteröityä Kuksaan ja luoda itsellesi PartioID:n yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Miksi käyttäisin Kuksaa?

Se on enemmän kuin jäsenrekisteri. Sen avulla esimerkiksi ilmoittaudutaan kursseille, leireille ja muihin tapahtumiin. Kuksaan on myös määritelty jokaiselle partioryhmälle oma ryhmä, joita hallinnoi omat johtajat. Jokainen jäsenrekisterissä oleva jäsen liitetään Kuksassa omaan ryhmään ja siellä on helppo seurata toimintasuunnitelmaa, kokousaikoja ym.

Partiolaisten jäsenetuihin voi tutustua Suomen Partiolaisten kotisivuilla.