Liity partioon!

Haluaisitko liittyä partioon?

Syksyn alussa järjestetään alkajaishyppelöt sekä Koskenkorvan että Ilmajoen kololla. Siellä jaetaan toimintavuoden ryhmät ja uudet partiolaiset voivat tulla mukaan toimintaan. Seuraa nettisivuja tai kauppojen ilmoitustauluja selvittääksesi tarkemman ajankohdan!

Partioryhmien koko on korkeintaan kymmenen henkeä. Uusia harrastajia otetaan mukaan niin paljon kuin ryhmissä on tilaa. Ilmoittautumiset alkajaishyppelöissä syyskuun toisena tiistaina tai muina aikoina lippukunnanjohtajalle. Kerro soittaessasi tai lähettäessäsi sähköpostia ikäsi ja asuinpaikkasi, niin löydämme oikean ryhmän Sinulle! Lippukunnanjohtajan yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

Haluamme tarjota partiosta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua partiotoimintaan ja paikallisen lippukunnan arkeen. Partioon voi tutustua käymällä viikoittaisessa toiminnassa (kokouksissa) kolme kertaa. Tämän jälkeen on tehtävä päätös jäsenyydestä. Jos partiota halutaan jatkaa, on liityttävä jäseneksi. Mikäli partioon tutustumisen haluaa aloittaa retkeltä tai tapahtumasta, tämäkin on mahdollista.

Kun olet saanut tiedot ryhmästäsi, voit syöttää tietosi Kuksa-jäsenrekisteriin. Näin helpotat jäsenrekisterinhoitajan työtä ja saamme tietosi mahdollisimman nopeasti rekisteriin. Suomen Partiolaisten sivuilla voit tutustua partiolaisten jäsenetuihinJäseneksi liittyessä luodaan tunnukset partiolaiset Kuksa-jäsenrekisteriin.

Tule vapaaehtoiseksi!

Mikäli olet yli 15-vuotias tai vanhempi, voit tulla lippukunnan toimintaan mukaan vapaaehtoiseksi. Nuoret ja aikuiset voivat toimia leireillä ja tapahtumissa apukäsinä (saunan lämmitys, ohjelman vetäminen, keittiöapu, huoltotehtävät, rastihenkilö yms.), viikkotoiminnassa ryhmänjohtajan apulaisena, uuden taidon opastajana ryhmäläisille, tarvittaessa ryhmänjohtajan sijaisena tai ryhmänjohtajana (näihin tehtäviin järjestetään koulutusta). Mikäli haluat kuulla lisää näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja katsotaan sinulle sopivan kokoinen ja kiinnostava partiohomma!"