Kesäleiri Virvatuli 4.-7.7.2019

Tänä kesänä pääset kokemaan kolmen päivän ajan hauskoja partioaktiviteetteja sekä kartuttamaan erätaitojasi Ilkan Partiolaisten omalle kesäleirille nimeltään Virvatuli! Leiri on järjestyksessään 2. tapahtuma Ilmajokisen partiotoiminnan juhlavuoden tapahtumista. Ei haittaa, vaikka talvileiri olisi jäänyt välistä, ehdit vielä hyvin mukaan juhlavuoden meininkeihin! 

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta 31.5.2019 mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=28087 

Leiri pidetään Ähtärin Selkäsaaressa, jonne kulku tapahtuu rannasta saaren yhteysveneellä. Selkäsaareen voi tutustua täällä: (http://www.epp.partio.fi/selkasaari/). Leirin kesto on seikkailijoille, tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille ja kiinnostuneille kotijoukoille 4.-7.7. kun taas sudenpennut saapuvat paikalle 5.7. ja ovat mukana leirin loppuun saakka. Leirille kuljetaan torstaina 4.7. sekä perjantaina 5.7. omilla/kimppakyydeillä. Kotiin lähdemme yhteisesti sunnuntaina 7.7. bussikuljetuksella.  

Leirin ohjelman tavoitteena on opettaa ja virkistää leiritaitoja, kuten telttamajoittumista, ruoanlaittoa ja rakentelua eri ikäkausien taitotasolle soveltaen.  Leiriympäristö antaa myös mahdollisuuksia kokeilla mm. melontaa.  

Myös huoltajat ovat tervetulleita leirille! Toimiva leiriarki vaatii tekijöitä eri pesteihin, kuten muonitukseen, huoltoon ja sudenpentujen tueksi.  

Leirin maksu on n. 50 € koko leirin ajalta (4.-7.7.) ja sudenpentuleirin osalta n. 35€ (5.-7.7.). Tarkemmat hinnat ilmoitetaan lähempänä leiriä. Mikäli osallistut esimerkiksi huoltajana leirille, päiväkohtaiset maksut ovat 10–15€ riippuen aterioiden määrästä. Leirimaksut toimitetaan lippukunnan tilinumeroon FI36 4108 0010 7203 68 20.6. mennessä.  

Mikäli et pääsekään osallistumaan leirille, ota yhteyttä omaan johtajaan tai Hetaan 20.6. mennessä. 

Nähdään leirillä!  

Leirinjohtaja Heta Ala-Fossi 
0405732082
heta.ala-fossi@hotmail.com