Partio alkaa 10.9. - tietoa myös keskustan kolotilanteesta

Ilkan Partiolaisten keskustan kolo irtisanottiin kunnan toimesta viime keväänä ja muutimme pois tiloista toukokuun lopussa. Ilkan Partiolaisista kertova lehtijuttu sekä sosiaalinen media ovat tavoittaneet suuren joukon ihmisiä ja olemme saaneet muutamia vihjeitä erilaisista tiloista. Suuret kiitokset niistä! Lisäksi on itse pohdittu ja kartoitettu vapaana olevia tiloja.

Viimeisimpänä olemme nyt selvittäneet yhteiskäyttötilaa toisen yhdistyksen kanssa ja tilanne vaikuttaa lupaavalta. Koska neuvottelut sekä ko. yhdistyksen että Ilmajoen kunnan kanssa ovat vielä kesken, ei asiasta tiedoteta vielä tämän enempää. Alkajaishyppelöitä vietetään tiistaina 10.9. klo 18 Koskenkorvan kololla (Koskenkorvan seurakuntatalo) ja keskustassa samana päivänä, samaan kellonaikaan. Sijainnista tiedotamme keskustan hyppelöiden osalta viimeistään 1.9. lippukuntamme Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä. Mikäli kävisi niin, että keskustassa uusi kolo ei varmistu ennen alkajaishyppelöitä, pyrimme järjestämään toimintaa ulkona sekä väliaikaisissa tiloissa keskustan alueella. Lippukuntamme koko kalusto on tällä hetkellä Koskenkorvan kololla ”evakossa”, joten tavoitteenamme on joka tapauksessa siirtää kalustomme uusiin varastotiloihin seuraavien viikkojen aikana.

Partioterveisin
lippukunnanjohtaja Sara Mäki-Latvala ja muu hallitus