Tempus18 - Pohjanmaan Partiolaisten piirileiri kesällä 2018

”Tulevaisuutta ennustava kristallipallo on rikkoutunut ja Pohjanmaan alueella on alkanut esiintyä outoja aikailmiöitä aika-avaruusrepeämän takia. Tämän vuoksi piirileirillä voi kokea ainakin esihistoriallisen ajan, antiikin ajan ja jopa tulevaisuuden. Repeämän korjaaminen ja Pohjanmaan palauttaminen takaisin nykyaikaan voi olla mahdollista vain, jos iso joukko leiriläisiä auttaa siinä! ” 

Tempus18 on Pohjanmaan Partiolaisten neljäs piirileiri, joka järjestetään 22.-29.7.2018 (sudenpennut 26.-29.7.) Vattajalla, noin 40 km päässä Kokkolan keskustasta. Leiripaikka on upea metsäalue, jonka läheisyydessä pääsee nauttimaan merenrannasta. Tempukselle on early bird -ilmoittautuminen joulu-tammikuussa, jolloin leirimaksun saa hieman halvemmalla. Ilmoittautua ehtii vielä myös helmikuussa normaalihintaan.

Tempuksen toisena leirinjohtajana toimii omasta lippukunnastammekin tuttu Satu Salo-Jouppila. Hänen johtajaparinaan toimii Saara ”Jussa” Pajunpää Pohjolan Pirteistä. Leiritoimikunnasta voit bongata muitakin alueemme jäseniä, kuten Ilkan Partiolaisten Henri Korkeaniemen.

Tempuksen suunnittelu etenee kovaa vauhtia. Ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Leiriltä voit bongata myös kansainväliset vieraita, sisuja, muiden piirien jäseniä sekä ei-vielä-partiolaisia. Perheen pienimmilläkin on mahdollisuus osallistua, sillä leirillä on totta kai myös perheleiri! Ensimmäiset pestipaikat ovat jo auenneet - joko sinä olet miettinyt, mitä voisit leirillä tehdä?

Tempuksen nettisivut ovat juuri auenneet. Infoa leiristä tulee jatkuvasti lisää syksyn edetessä. Luvassa on muun muassa Tempuksen oma aktiviteettipaketti kaikille ikäkausille, jota tullaan varmasti käyttämään kokouksissa, kämppäretkillä ja lippukunnan sekä alueen tapahtumissa!

Lippukuntamme yhteyshenkilönä toimii Helena Lahti, 044 252 4898, hellu.lahti@gmail.com. Häntä voi lähestyä mieltä askarruttavista asioista leiriin liittyen.

 

Lisätietoja saat myös Tempuksen omista kanavista: 

http://tempus18.fi/

https://www.facebook.com/tempus18/

https://www.instagram.com/tempus18/