Tapahtumat

Lippukunnan tapahtumat

Jokaisen syksyn lippukunnassa aloittaa alkajaishyppelöt. Syyskuussa järjestettävissä alkajaishyppelöissä jakaannutaan toimintakauden ryhmiin ja tiedotetaan, milloin minkäkin ryhmän partio on. Alkajaishyppelöistä tiedotetaan muun muassa nettisivuilla, Ilmajoki-lehdessä ja kauppojen ilmoitustauluilla.

Itsenäisyyspäivisin on illalla soihtukulkue, joka lähtee Ilmajoen keskustasta ja päättyy sankarihaudoille. Itsenäisyyspäivän ja joulun välissä on lippukunnan joulujuhla. Perinteisesti juhlassa on ollut partiolaisten omaa ohjelmaa, uusien partiolaisten lupauksenanto ja joulupuuro.

Talvella perinteisesti järjestetään lippukunnan oma talvileiri Kalajaisissa. Ohjelmassa on tavallisesti niin retki maastoon kuin hauskaa yhdessäoloa. Jos kesällä ei ole piirin leiriä tai kansallista suurleiriä, niin lippukunnalla on oma kesäleiri.

Lippukunnan muita tapahtumia ovat toimintapäivä ja erätaitokoulutus. Lisäksi ryhmät järjestävät omia päivä- tai yöretkiä. Myös naapurilippukuntien kanssa järjestetään yhteisiä tapahtumia ympäri vuoden. Tästä esimerkkinä PROKKI- eli partioryhmänohjaajakoulutus, jolle voivat osallistua 14-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Kaikista tapahtumista tietoa saa omalta johtajalta, nettisivuilta ja Ilkan Partiolaisten Facebook-sivuilta. 

Alueeseemme kuuluvat lippukunnat: Ilkan Partiolaiset, Jurvan Saloveikot, Kauhajoen Kytöveikot, Kurikan Korvenkävijät, Lakeuden Eräpartiolaiset (Seinäjoki), Lakeuden Vartijat (Jalasjärvi), Parran Haltiat (Teuva) ja Tasangon Talvikit (Seinäjoki).

 

Tapahtumakalenteri 

2018

6.12. Itsenäisyyspäivä: kolehdinkeräys kirkossa, narikka itsenäisyyspäivän juhlassa kunnantalossa ja soihtukulkue illalla Ilmajoen torilta sankarihaudoille

11.12. Joulujuhla, Ilmajoen seurakuntakeskus

 

2019

25.-27.1. Wanhat ajat –talvileiri, Kalajainen

 

  

Lisää tapahtumia