Tilat

Ilmajoen kolo

Ilmajoen kolo Ilmajoen keskustan kolo sijaitsee osoitteessa Könnintie 27 B. Tilat ovat osaksi yhteiskäytössä MLL:n Ilmajoen yhdistyksen kanssa. Tiloissa sijaitsee heidän Perhetalo Aurinkoinen.

Koskenkorvan kolo

Koskenkorvan kolo sijaitsee Koskenkorvan seurakuntatalon alakerrassa, osoitteessa Vanhatie 1. Kolo on yksi huone, joka toimii kokoontumistilana. Piha-alue antaa hyvät mahdollisuudet monenlaiseen ulkotekemiseen.

Lippukunnan varasto

Varastotilat sijaitsevat Koskenkorvalla Auseeraajantiellä.

Kämppä

Ilkan Partiolaisten kämppä valmistui vanhempien talkootyönä vuonna 1998 Unisilmän hirvimajan lähelle, Lahden metsätien varrelle. Kämppä on pienessä koossaan tunnelmallinen, ja nukkumaparvilla on mukava kuiskutella ja pelata korttia iltamyöhään saakka kipinämikkojen pitäessä takassa olevaa tulta yllä. Pihapiiristä löytyy niin nuotiopaikka kuin muutama vuosi sitten rakennettu saunakin. Lisäksi heti kämpän läheisyydessä on lippukunnan leirialue, jonne on rakennettu laavu. Ryhmät tekevät kämpälle pari omaa retkeä vuodessa. Kämpällä järjestetään myös koko lippukunnan yhteisiä tapahtumia.

Täältä voi katsoa reitin kämpälle:

Kämpän seutuja yläilmoista: